Cristina Miró

Print Friendly, PDF & Email
cristina

 

  • Nombre: Cristina Miró Figarola
  • Edad: 30 años
  • Estatura: 169 cm
  • Ocupación: Administración pública
  • Está con nosotros desde: 25/11/2013

El 25 de juliol d’aquest any vaig ser mare i entre la gran felicitat i satisfacció que tens quan ets mare també hi han uns quants “quilos” de  més que no marxen ni “a tiros”. La nena ja tenia quatre mesos i jo encara arrossegava cinc dels setze quilos que vaig guanyar durant l’embaràs, a part dels que ja em sobraven anteriorment.

Vaig decidir que havia de posar remei, que això no podia ser i va ser quan em vaig posar en contacte amb la Núria que a través de la bàscula de bioimpedància em va fer veure que estava pitjor del que em pensava… Només dic que tinc 30 anys i que la bàscula me’n posava 41!!!!

Ella em va proposar una dieta, això si, sempre respectant els aliments que a mi m’agraden i la meva activitat física (pràcticament nul·la) i sense passar gens de gana!!! Vaig arribar a pensar que les quantitats de menjar que m’havia dit eren errònies per la gran quantitat de menjar que suposava! Mai havia menjat tant! I el millor de tot és que vaig començar amb la dieta el 25 de novembre amb 75kg i a dia 15 de desembre peso 71,4kg i ja em puc posar els pantalons que portava abans de l’embaràs.

Es fàcil de seguir i la Núria sempre està a punt per enviar-te un missatge de suport!

Animeu-vos que quedareu molt satisfets.

Moltes gràcies per tot!

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.