Rafa i Sònia

Print Friendly, PDF & Email

Falet i sonia

 

  • Nombre: Rafa Berenguer “Falet” / Sònia Miñano
  • Edad: 40 años / 41 años
  • Estatura: 169 cm / 160 cm
  • Ocupación: Estibador portuario / Hostelería
  • Están con nosotros desde: 5/11/2013 – 30/10/2013

Som el Falet i la Sònia, parella amb 2 nens: la Laia de 6 anys i el Marti de 4 anys.
Sempre hem estat molt vinculats a l’esport, jo (Sònia) vaig fer durant molt anys Karate a nivell de competició i el Falet, futbol. Tenir nens t’omple moltíssim, però també fa que deixis de costat altres coses importants, bàsicament per falta de temps. Ara que els nens son una “miqueta” més grans… vam decidir que era hora de fer un canvi i dedicar-nos una mica d’aquest temps que mai tens per tu. Volíem aprendre a menjar millor, perquè tot i que a vegades pensem que mengem bé, no es així. I també volíem posar-nos en forma. Fèiem running i altres activitats però no aconseguíem resultats. Teníem clar que la nutrició és de les parts més importants. Ens van parlar de la Nuria, i aquí estem A LES SEVES MANS! aprenent a menjar saludable nosaltres i els nens!! I ho complementem amb l’esport, molt important per nosaltres!!

Portem 3 mesos i ja veiem resultats. Gràcies Nuria!!

Pel Rafa ha suposat trencar amb mals hàbits que tenia i desordres alimentaris. La decisió de fer-ho els dos a la vegada va ser per poder ajudar-nos l’un a l’altre, i la Nuria ens ha recolzat moltíssim… missatges que sempre ens respon per resoldre dubtes i ànims que ens dóna en tot moment. Sempre la tenim a la nostra disposició es un “solete”. Us animem a donar el pas en parella!!! És molt gratificant que els teus nens et diguin “papi que be que estàs”!!

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.