Arantxa Campoy

Print Friendly, PDF & Email

Arantxa

  • Nombre: Arantxa Campoy
  • Edad: 35 años
  • Estatura: 156 cm
  • Ocupación: Graduada social
  • Está con nosotros desde: 8/11/2013

Altre cop em tocava posar-me a dieta, i de debò. Portava unes setmanes intentant començar a fer-ho per la meva banda, sabia perfectament què podia i què no podia menjar. Però era molt difícil. La força de voluntat s’esvaeix en algun moment o altre del cap de setmana.

Des que tinc ús de raó he hagut de cuidar-me força amb el que menjo, sóc una persona amb tendència a engreixar-me. He fet tantes dietes… amb metges, endocrins, la de la veïna, la de la esteticien, la dukan, per suposat… i sí, arribo a aprimar-me, però amb una sensació d’aclaparament i de ganes d’acabar-la que, un cop ho feia, en uns quants mesos tornava a estar igual.

 Després de l’estiu de l’any passat ja em tocava fer alguna cosa altre cop, m’havia tornat a engreixar, i bastant! I va ser quan a través d’un amic que estava fent una dieta amb la Nuria, em vaig animar i li vaig demanar el contacte.

 La primera visita va ser molt intensa, i per mi sempre difícil, de veure el que m’havia d’aprimar i sense gaires esperances, escèptica al cap i a la fi. Jo li deia a la Nuria “jo no soc prima, i mai ho seré”, i ella em mirava, demanant-me un vot de confiança… i sobretot sobretot, animant-me molt.

 Doncs bé, porto 4 mesos seguint les seves directrius i crec que mai havia estat tant prima com ho estic ara, i després d’haver sigut mare dues vegades, que sempre costa una miqueta més, tenint en compte que durant els embarassos em vaig “aprofitar” bastant de que havia de menjar doble!

 Em trobo molt bé, tant físicament com psicològicament. Sempre m’ha afectat el meu estat físic i és inevitable estar de molt millor humor ara. I el millor de tot, és que així com altres vegades estava desitjant acabar amb la maleïda dieta, aquest cop no ha sigut així. Segueixo, potser no tant estricte, però no em costa gens. No he passat gana cap dia i és molt fàcil acostumar-te als nous hàbits alimentaris, i molt saludables.

 Moltes gràcies per ajudar-me a trobar-me tant bé, Núria!

Comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.