Adrià Ariste

Print Friendly, PDF & Email
adria ariste
 • Nombre: Adrià Ariste
 • Edad: 31 años
 • Estatura: 191cm
 • Ocupación: Ingeniero informático
 • Está con nosotros desde: 27/02/2014

Hola a tothom!

Em dic Adrià i tinc 31 anys. Sóc enginyer informàtic així que treballo assegudet molt còmode a la meva cadira.

A finals d’estiu del 2013 la meva xicota Eva i jo vam decidir posar-nos a dieta. Vam buscar un endocrinòleg perquè tots dos havíem tingut problemes de tiroides i perquè creiem que fer dieta pel nostre compte no era gaire bona idea.

Al començament vam perdre pes molt ràpid, però després de Nadal (essent molt bons) ens vam estancar i no hi havia manera de baixar de pes. I si baixàvem un quilo el guanyàvem poc a poc. Fins i tot ens vam apuntar al gimnàs i hi anàvem 3 cops per setmana, però res. Amb aquest panorama vam anar desanimant-nos fins al punt que vam començar a saltar-nos la dieta bastants dies i amb pocs o cap remordiment, sincerament. La traca final va ser l’última visita al metge quan li vam dir que amb la dieta i el gimnàs no baixàvem pes i la seva proposta va ser… posar-nos una dieta de 900kcal!!!! No hi vam tornar i, el pitjor de tot, vam perdre allò que sempre diuen la Núria i el Carles que és tan important: la motivació.

Jo fa anys que conec a la Núria i m’havien dit què estava fent, així que vaig investigar una mica i un dia li vam enviar un correu preguntant-li quan podríem tenir cita. Vam parlar i ens va trobar un forat, i com que vivim a Madrid, ens va donar la data per la primera visita via Skype. Vam omplir els qüestionaris, vam tenir la primera visita i va arribar la primera tanda de menús. La veritat és que mentre li dius a la Núria el que t’agradaria menjar i et diu “aquí hi falta alguna cosa més” el que et penses és que està boja i que amb tot aquest menjar no t’aprimaràs. I es que nosaltres vam passar d’una dieta de 1200kcal a una de 2000kcal (Eva) i d’una de 1500Kcal a una de 2300Kcal (Adrià).

Doncs sí, ens aprimàvem! I a més a més, es notava. Vas corrent forats del cinturó, se’t van caient els pantalons, les samarretes van quedant grans, etc… Ara ja portem tres mesos, tenim més menús, hem estat un parell de setmanes de dieta cetogènica abans d’un casament, hem tingut dies lliures que van molt bé per a la salut mental, etc…

La veritat és que jo mai havia estat tan prim. La gent t’ho diu i fins i tot ma mare diu que no m’aprimi més, que estic molt prim. I jo content. Em veig millor, em puc posar roba que ni boig pensava que podria i el més important de tot: he deixat de ser hipertens, respiro molt millor, suo menys i no em canso! Ara només falta que em surti una mica de cabell a les entrades!

Tot l’esforç val molt la pena. Hi ha dies que trobes a faltar sortir de canyes, dies que no tens ganes de cuinar, dies que et menjaries altres coses però es porta molt bé. Per comentar alguna cosa “negativa”… he de dir que la primera setmana i mitja vaig odiar molt a la Núria. Haver de pesar-ho tot i mirar tot el que has de cuinar… sortia de treballar per anar a comprar i a cuinar una bona estona, el dinar de l’endemà, els esmorzars, el sopar del dia… Però un cop has fet els menús dos cops i li agafes el truquillo i tot va molt millor!¿Quieres estar al día de lo que se cuece en Loveyourself? ¡Suscríbete a nuestra newsletter!

Comentarios

2 comentarios sobre “Adrià Ariste

 1. Fátima dice:

  Enhorabona Adrià i Eva! La veritat és que has fet un canvi que no sembles tu, Adrià!i si a més has deixat de ser hipertens és un “olé tú” ben gran!i olé per la Núria!ara, el que més em sorprèn és que hagis deixat la birra 😉

 2. Carles Miralles dice:

  Fàtima estic segura que tu vas pel mateix camí: fer un canvi espectacular, veure’t estupenda i reduir (que no abandonar de per vida) l’alcohol! 😉 L’Adri i l’Eva son uns cracks però tu i el Jose també!!! D’aqui a poc esperem la vostra historieta a la web 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.